Домашній пункт незламності

Общение на любую тему.

Домашній пункт незламності

Сообщение vladtar » 06 фев 2026, 18:56 | Cообщение: #1

Поділіться досвідом боротьби з відключеннями світла. Хто і як з цим бореться?
Я ось зробив такий пункт, повний аатомат з елементом ППО проти блідої молі.
Screenshot_20260206_175022.png
Screenshot_20260206_175022.png (1,61 Мб) Просмотров: 599

Але мені здається що тут чогось нехватає????
С уважением Владимир Алексеевич.
vladtar

Благодарил (а): 298 раз.

Re: Домашній пункт незламності

Сообщение Чип Тюнинг Днепр » 28 фев 2026, 21:02 | Cообщение: #2

ты же сам понимаешь что это все херня. Заряжать акб кислотные дома нельзя, долго, разряд ниже 50% верная смерть. Все равно придешь к нормальной солнечной системе рано или поздно.
Професійний Чіп Тюнинг, Прошивка, Діагностика - Дніпро.
https://chip-tuning.dp.ua/
Чип Тюнинг Днепр

Благодарил (а): 24 раз.

Сообщение vladtar » 05 мар 2026, 04:07 | Cообщение: #3

З сонцем все зрозуміло, але ця херня всю морозну зиму витримала, я не замерз і без світла не був. Та ще і діагностика і чистка форсунок працює. Там зліва від АКБ кабель в гараж торчить . А там теж лужні АКБ стоять і блін неповірите але вони працюють а рік випуску 1963, офігеть .Тобто хлопці я пережив цю зиму і блекаути. Зараз відключення вже невеликі, і майже непомітні. І що цікаво, ці відключення і бажання нормально жити дуже швидко навчили економити електроенергію. Коли раніше все світилось, крутилось, грілось і на ці блага не зверталась увага, то тепер енергонезалежність заставила це все переглянути. Зараз всюди єкономки, автомати вкл/ викл щоб світило тільки коли треба . А нові технології вже грюкають в двері , пора всю совдепію міняти , додатково встановлювати сучасне обладнання. А ось оці , так звані пункти незламності, це відповідь на " хотелки" пу, хрен що в нього вийде, Слава Україні.
vladtar

Сообщение vladtar » 05 мар 2026, 04:18 | Cообщение: #4

В доповнення, цікаве спостереження, при заряді китайськими умними зарядними, я, запаху парів кислоти взагалі не відчував, на відміну від совдепіїї. Там да, кипить, воняє жах. А китаець чітко витримуе потрібен струм і напругу, нічого не кипить і не булькае. Але всеж таки це не мед і майбутнє за новими технологіями.
vladtar

Сообщение Чип Тюнинг Днепр » 05 мар 2026, 13:56 | Cообщение: #5

Химия не зависит от китайца или совдепии, она везде одинаковая! :D и если не кипит, то это значит только то, что пластины де десульфатируются. А это надо делать, в вашем случае довольно таки частенько (заряжать до 16.2 вольта пару часов)
Чип Тюнинг Днепр

Сообщение Чип Тюнинг Днепр » 05 мар 2026, 14:05 | Cообщение: #6

vladtar писал(а):З сонцем все зрозуміло, але ця херня всю морозну зиму витримала, я не замерз і без світла не був. Та ще і діагностика і чистка форсунок працює. Там зліва від АКБ кабель в гараж торчить . А там теж лужні АКБ стоять і блін неповірите але вони працюють а рік випуску 1963, офігеть .Тобто хлопці я пережив цю зиму і блекаути. Зараз відключення вже невеликі, і майже непомітні. І що цікаво, ці відключення і бажання нормально жити дуже швидко навчили економити електроенергію. Коли раніше все світилось, крутилось, грілось і на ці блага не зверталась увага, то тепер енергонезалежність заставила це все переглянути. Зараз всюди єкономки, автомати вкл/ викл щоб світило тільки коли треба . А нові технології вже грюкають в двері , пора всю совдепію міняти , додатково встановлювати сучасне обладнання. А ось оці , так звані пункти незламності, це відповідь на " хотелки" пу, хрен що в нього вийде, Слава Україні.

Да вся твоя экономия до одного места..... Потребляют в основном боллеры ( во всех городах кроме Киева) горячая вода от них, в Киеве централизованно от ТЭЦ, хотя в других городах тоже там где есть ТЭЦ, везде предусмотрена эта система, ведь горячую воду можно не в реку сбрасывать, а использовать более разумно. Угадай где гнида спряталась..... И конечно же экологически чистые электро кары. Эти все боллеры переплёвывают. Но те кто купил электрички не повыделываться, у всех дома уже давно солнечные станции стоят и им плевать как кто там перебивается... Атомная электроэнергия самая дешёвая, но в тоже время самая уязвимая....
Чип Тюнинг Днепр

Вернуться в Курилка